Human Design Poort 45 Verzamelen

Samen winnen & verliezen
Afbeelding Poort 45

Human Design Poort 45 volgt poort 35 (van 7 - 13 juni) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Keel Centrum en wijst naar poort 21 in het Hart Centrum als onderdeel van het kanaal van de Materialist. Poort 45 levert de energie om de win-win te ontdekken in materiële zaken, met name in geldzaken.

Mensen met deze poort leiden hun gemeenschap naar materiële welvaart en welzijn. Ze verenigen mensen rond een gemeenschappelijk doel en brengen ze een gevoel van synergie. Ook vergroten ze de opleiding en bekwaamheid van hun mensen.

Poort 21 & 45

Wat is de energie van deze Human Design poort?


Iedere poort draagt een potentie in zich en kan twee kanten uitwerken. Zie het als een medaille met twee gezichten. De ene zijde is niet beter dan de ander. Beide maken deel uit van wie je bent. Of je deze poort nu wel of niet gedefinieerd hebt in jouw design, je kunt de energie hoe dan ook voelen. Zeker wanneer hij gedurende 5,5 dag in de zon is geactiveerd. Lees hier meer over hoe je de dagenergie kunt volgen en interpreteren voor jouw design.

Macht is het recht

De zonnige zijde van Human Design poort 45

Aan de "positieve" kant van het spectrum levert Human Design Poort 45 de energie voor leiderschap, geld en welzijn. Voor Poort 45 betekent het hebben van geld macht. Met deze poort in jouw design heb je de mogelijkheid om een meester te zijn in het beheren, gebruiken en verdelen van materiële middelen (vooral geld) ten dienste van jouw familie, vrienden en gemeenschap. Poort 45 is zich volledig bewust van zowel de spirituele als de wereldlijke macht die geld bezit en hanteert het met rechtvaardigheid.

De schaduwzijde van Human Design poort 45

Aan de andere kant van het spectrum levert Human Design Poort 45 de energie voor het oppotten van geld of grondstoffen. Hier kan ook bij horen dat je anderen probeert neer te halen zodat het zelf omhoog kan komen. Of het kan zelfs onbewust blut blijven in een poging om spirituele "waardigheid" te bewijzen.

Als je gevoelens ervaart die bij de 'negatieve' kant van deze poort behoren, is het een goed begin om in alle situaties naar een win-win situatie te zoeken en te onthouden dat wanneer één lid van het koninkrijk lijdt, het hele koninkrijk lijdt. Als elk lid van het koninkrijk bloeit, bloeit het hele koninkrijk. Dit zal je een krachtige relatie met materiële middelen geven.

Er zijn drie mooie dingen

Reflectie oefening voor Human Design poort 45

Weet dat de gaven van poort 45 ook voor jou zijn weggelegd (los van het feit of deze poort bij jou is gedefinieerd in jouw design).

Wij nodigen je uit om deze dagen de tijd te nemen om op de volgende vragen te reflecteren.

  1. Wat is jouw relatie met geld?
  2. Ben jij je bewust van zowel de spirituele alsook de wereldse waarde van geld?
  3. Op welke manier(en) kun jij slim jouw middelen beheren, gebruiken en verdelen?

Je kunt deze vragen meenemen in jouw weekreflectie in Human Design Planner (of in het schrijven van je Morning Pages, Journal of welke vorm van reflectie jij ook hanteert). Laat jouw antwoorden je verwonderen. Zet deze week ook een intentie om voor jezelf meer helderheid te krijgen over poort 45.

Komt deze poort in jouw Human Design Levenskruis voor, dan is het absoluut de moeite waard om de energie van de poort te leren kennen.

*Voordat je je nu helemaal blind staart op 1 specifieke poort, willen wij benadrukken dat je een poort altijd moet zien als deel van een geheel. Voor iedereen is dit echt anders. Om de relatie te kunnen leggen met jouw kaart kun je hier meer lezen over de werking van de poorten in een design.

Duik dieper in jouw Human Design

Wil jij dieper duiken in jouw Human Design type, strategie, autoriteit, profiel en de vier poorten van jouw levenskruis? Boek dan een persoonlijke reading met Irene van Gameren waarin je in circa twee uur wegwijs wordt in jouw unieke gebruiksaanwijzing.

Samen meer ontdekken

Wil jij meer leren over de centra van Human Design en tegelijkertijd ervaringen uitwisselen over jouw eigen experiment? Doe dan mee aan het mastermindprogramma Een reis langs de Human Design centra