Blog

Leer meer over Human Design

Human Design Poort 21 Doorbijten (de Jager)

Controle willen hebben

Human Design Poort 21 volgt poort 17 (van 30 maart – 4 april) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Hart Centrum en wijst naar poort 45 in het Keel Centrum als onderdeel van het kanaal van de Materialist. Poort 21 levert de energie voor het voorzien in de behoefte van de gemeenschap op materieel vlak. Je hebt graag de touwtjes in handen en wanneer dit aan je wordt toevertrouwd, ben je bij uitstek in staat om jouw omgeving te dienen.

Human Design Poort  22 Openheid (gratie)

Compassie voor jezelf en anderen

Human Design Poort 22 volgt poort 63 (van 8 maart – 12 maart) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Emotioneel Centrum (Solar Plexus) en wijst naar poort 12 in het Keel Centrum als onderdeel van het kanaal van Openheid. Poort 22 levert de energie voor het bieden van compassie aan jezelf en anderen juist wanneer je pijn en schaamte ervaart.

Human Design Poort 55 Spirit (overvloed)

Leven vanuit overvloed

Human Design Poort 55 volgt poort 30 (van 19 – 25 februari) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Emotioneel Centrum (Solar Plexus) en wijst naar poort 39 in het wortel centrum als onderdeel van het kanaal van Moodiness (stemmingen). Poort 55 geeft de energie om je over te geven aan creativiteit en overvloed. 

Human Design Poort 30 Gevoelens (vastklampen)

Vurig verlangen

Human Design Poort 30 volgt poort 49 (van 13 – 19 februari) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Emotioneel Centrum (Solar Plexus) en wijst naar poort 41 in het wortel centrum als onderdeel van het kanaal van Erkenning. Poort 30 geeft de energie om te genieten van de intensiteit van verlangen en emotie.

Volg de Flow van jouw leven

© humandesignplanner.nl